Az alumínium fedőrendszereket gyártó PREFA ismét meghirdette pályázatát, melynek díjátadója sajnos a tavalyi évben a pandémia miatt elmaradt, idén azonban a 2020-as és 2021-es nyertesek is bemutatkozhattak a nagyközönség előtt, illetve átvehették díjaikat. A színvonalas alkotásokat ismertető eseményen az Építészfórum is részt vett.

A komplett tető- és homlokzatfedő rendszereket gyártó PREFA ismét meghirdette Fémlemez fedések az építészetben tematikájú pályázatát, melyre idén is számos pályamű érkezett. A tavalyi évben sajnos a pandémia miatt nem kerülhetett sor a díjátadóra, idén azonban mind a 2020-ban, mind a 2021-ben nyertes pályázatot benyújtók átvehették elismeréseiket, a szokásos módon építész és építészhallgatói kategóriában. Az eseményt 2021 június 24-én tartották a budapesti Hemingway Étteremben. A nyitóbeszédet Nemere Judit, a PREFA Hungária Kft. ügyvezető igazgatója tartotta, akitől megtudtuk, hogy a világjárvány okozta nehézségek ellenére szerencsére mind az előző, mind az idei pályázatra számos munka érkezett, ami egy igazán pozitív visszajelzés a cég felé.

Az építész pályázatok közül három megosztott első díjat adott ki a zsűri: Bényei István és Lukács Nagy Ádám telki családi háza,