A valódi luxus nem a pompáról és csillogásról szól.
Egy lakóépület a lelki kapcsolataink leképeződése; munkánk fókuszában az áll, hogy az épített környezet miként tudja segíteni a másik emberrel való viszonyunkat.
Műtermünk nem csupán terveket kínál, hanem a megrendelővel együttműködve kialakított, személyre szabott életszemléletet. Igyekszünk a környezetpszichológia és az építészet határterületein mozogva minél jobban megismerni ügyfeleink életmódját, és munkánk eredményeként családi életüket és életminőségüket magasabb színvonalra emelni.

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hiszünk az átlátható és átjárható terekben. Alkotásaink az elkerítés és bezárkózás helyett a nyitottságot, a társas együttélés új formáit hirdetik. Ehhez a belső terek kialakítása is szorosan hozzátartozik. Munkánk nem ér véget a forma megalkotásánál, a belsőépítészeti feladatokat ugyanolyan elkötelezettséggel oldjuk meg, a legapróbb dizájnelemek kiválasztásáig és azok megfelelő elhelyezéséig.

Épületeink esetében, legyen szó családi házról, többlakásos társasházról vagy középületről, komoly hangsúlyt fektetünk a környezettel való szoros kapcsolat kialakítására. Amikor a prémium felszereltség és az energiahatékonyság alapvető elvárás, a természet közelsége teszi igazán élhetővé az épületet.
A tervezés során minimalizáljuk a károkozást, az elkerülhetetlen fakivágás esetén minden példány helyett két facsemetét ültetünk az arra kijelölt területen.


Munkáink minőségére Bényei István személye a végső garancia, aki egyedi látásmódjának és befogadóközpontú szemléletének köszönhetően új utakat nyitott meg a hazai építészeti életben.