Az építész stúdió által alkotott luxus villa modern stílusú, szürke-barna színű személy- és gépkocsi bejáratát, valamint kerítését látjuk az utcafront felől. A bejárat mögött és a telek szélein zöld lombú fák állnak. A tágas teret nyújtó telek végében látszik az eleganciát és funkcionalitást kínáló, lapostetős családi villa.

Villa – T84

Tömegelemenkénti színekkel tompított léptékű, nagyméretű villa került a lejtős telekre, amit erős párkányzatok tagolnak.

Építészek:

  • Bényei István
  • Szepesi Zoltán

Tervezés éve:

  • 2023

Kivitelezés éve:

  • 2024
Az építész stúdió által alkotott luxus villa modern stílusú, szürke-barna színű személy- és gépkocsi bejáratát, valamint kerítését látjuk az utcafront felől. A bejárat mögött és a telek szélein zöld lombú fák állnak. A tágas teret nyújtó telek végében látszik az eleganciát és funkcionalitást kínáló, lapostetős családi villa.
Villa – T84 | 1
Az építész tervező által alkotott lapostetős luxus villa látványa madártávlatból, nyugat felől elbűvölő. Modern anyagokat felhasználva, energiahatékony és fenntartható megoldásokkal készült, tökéletes ötvözete a stílusnak és a funkcionalitásnak. Ez az exkluzív otthon ideális választás azoknak, akik a kifinomultságot és a környezettudatosságot keresik.
Villa – T84 | 3
A modern építészet jegyeit tükröző lapostetős luxus villa látványa madártávlatból, kelet felől elbűvölő. Modern anyagokat felhasználva, energiahatékony és fenntartható megoldásokkal készült, tökéletes ötvözete a stílusnak és a funkcionalitásnak. Ez az exkluzív otthon ideális választás azoknak, akik a kifinomultságot és a környezettudatosságot keresik.
Villa – T84 | 5
Az építész stúdió által megalkotott exkluzív, modern, lapostetős, emeletes villa lenyűgöző látványa a medence felől egy luxusotthon érzetét kelti. A fehér kortárs tornácelem keretezi a fedett teraszt, míg mellette egy nyitott terasz nyújt lehetőséget a szabadban való pihenésre. Az épület déli sarkánál elterülő medence előtt napágyak vannak. A kertben és az emeleti erkélyen gömbölyded, zöld bokrok.
Villa – T84 | 7
Az építész tervező által megálmodott exkluzív, modern, lapostetős, emeletes villa lenyűgöző homlokzata a kert felől nézve tárul elénk. A fehér, barna, szürke és fekete burkolatú épületrészek elegáns kontrasztot alkotnak. A díszes előtető a bejárat fölött vonzza a tekintetet, míg a jobb oldalon elhelyezkedő kortárs tornácelem izgalmas elemet ad az összképhez.
Villa – T84 | 9
Az építész által tervezett exkluzív, modern lapostetős villa lenyűgöző látványa a bejárat felé vezető lépcsőről nézve kibontakozik. A dinamikus tömegkezelés, illetve a fehér, barna, szürke és fekete burkolatú épületrészek eleganciát sugároznak. A villa előtt nő sétál, a zöld füves területen lány és fiú játszik. Bal oldalon a garázs bejárata lászódik.
Villa – T84 | 11
A budapesti építész iroda által tervezett modern villa lenyűgöző látványt nyújt észak felől nézve. A lapostetős ház barna színű, perforált, díszített homlokzata egyedülálló stílust tükröz minimalista, tiszta vonalakkal és színvonalas anyaghasználattal. Ez a villa kivételes eleganciát és modernséget sugározva tökéletes otthont biztosít a magas elvárásokat támasztó lakók számára.
Villa – T84 | 13
A top 10 magyar építész által megálmodott exkluzív, modern, lapostetős villa lenyűgöző látványa kelet felől magával ragad. A fehér és szürke burkolatú emeletek elegáns kontrasztot alkotnak. A hatalmas, padlótól plafonig tartó üvegablakok áradó természetes fényt biztosítanak a belső terekben. A terasz és a medence ideális helyszínt nyújt a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz, összehangolva a luxust és a természetközelséget.
Villa – T84 | 15
Az építész iroda által tervezett exkluzív, modern villa minimalista látványt nyújt a kert felől nézve. Az épület a telek hátsó részén helyezkedik el, előtte tágas, zöld terület teremt kikapcsolódási lehetőséget. Fiúk és lányok piros, kék lufikkal játszanak rajta. A szomszédos épületeket zöld fák takarják a telek határán, így biztosítva a privát környezetet. Bal oldalon kortárs stílusú bejárati kapu harmonizál az épület modern megjelenésével.
Villa – T84 | 2
Az magyar építészek által alkotott lapostetős luxus villa látványa madártávlatból, észak felől elbűvölő. Modern anyagokat felhasználva, energiahatékony és fenntartható megoldásokkal készült, tökéletes ötvözete a stílusnak és a funkcionalitásnak. Ez az exkluzív otthon ideális választás azoknak, akik a kifinomultságot és a környezettudatosságot keresik.
Villa – T84 | 4
Az építész által alkotott lapostetős luxus villa látványa madártávlatból, dél felől elbűvölő. Modern anyagokat felhasználva, energiahatékony és fenntartható megoldásokkal készült, tökéletes ötvözete a stílusnak és a funkcionalitásnak. Ez az exkluzív otthon ideális választás azoknak, akik a kifinomultságot és a környezettudatosságot keresik.
Villa – T84 | 6
Az építész iroda által megálmodott exkluzív, modern, lapostetős, emeletes villa lenyűgöző látványa a kert felől egy luxusotthon érzetét kelti. A kortárs tornácelem keretezi a fedett teraszt, míg mellette egy nyitott terasz nyújt lehetőséget a szabadban való pihenésre. Az előttük elterülő medence napágyakkal kényelmes kikapcsolódást biztosít, miközben nők, férfiak és gyerekek élvezik a kert és a teraszok nyugalmát és szépségét.
Villa – T84 | 8
Az építész által alkotott lapostetős, szinteltolásos modern villa reprezentatív bejárata elegáns látványt nyújt perforált, díszes előtetővel. Az épület fehér, fekete, barna és szürke tömbökből áll, melyek funkcionális elrendezésűek, és tágas tereket tesznek lehetővé. A színvonalas és fenntartható anyaghasználat mellett innovatív és energiahatékony megoldásokat alkalmaz.
Villa – T84 | 10
A top 10 magyar építész által tervezett kortárs villa északnyugat felőli oldalát látjuk közelről. A lapostetős ház barna burkolatú épületrészéhez kapcsolódik a garázs, hozzá a ház mellett vezet a kocsibehajtó. A ház körül zöld bokrok és fák vannak. A minimalista, tiszta vonalak és a színvonalas anyaghasználat kiemelik az épület exkluzivitását és modernségét.
Villa – T84 | 12
A magyar építészek által tervezett lapostetős villa homlokzata északkelet felől letisztult látványt nyújt. A bal oldalon terasz található medencével és napágyakkal, melyek ideálisak a pihenésre és kikapcsolódásra. A zöld környezet és a kék ég tökéletes háttérként szolgál a modern és elegáns épület számára, melyet sok természetes fényt beengedő üvegfalak tesznek még vonzóbbá és barátságosabbá.
Villa – T84 | 14
A magyar építészek által megalkotott exkluzív, modern, lapostetős, emeletes villa lenyűgöző látványa a délkeleti szomszéd felől egy luxusotthon érzetét kelti. A fehér kortárs tornácelem keretezi a fedett teraszt, ahol étkezőasztal látható székekkel, az előtte fekvő fedetlen teraszon pedig kültéri lounge bútorokon beszélgetnek nők és férfiak. Balra tőlük medence.
Villa – T84 | 16