Ismerje meg az építész iroda budapest területére tervezett kétszintes, lapostetős, fehér családi házát! A villa lenyűgöző látványt nyújt nyugat felől, kihasználva a meredek telek adta lehetőségeket. A fényes emeleti nappalit körülvevő épületkonzolt lamellás keretezés díszíti, hátul kertkapcsolatos terasz várja a lakókat.

Villa – BI55

Modernista arányok, tiszta felületek és tudatosan szerkesztett kompozíciók jellemzik a zöldtető alá rejtett villát.

Építészek:

  • Bényei István
  • Hoffmann György
  • Skultéti Dóra

Tervezés éve:

  • 2023

Kivitelezés éve:

  • 2024
Ismerje meg az építész iroda budapest területére tervezett kétszintes, lapostetős, fehér családi házát! A villa lenyűgöző látványt nyújt nyugat felől, kihasználva a meredek telek adta lehetőségeket. A fényes emeleti nappalit körülvevő épületkonzolt lamellás keretezés díszíti, hátul kertkapcsolatos terasz várja a lakókat.
Villa – BI55 | 1
Ismerje meg a top 10 magyar építész által tervezett kétszintes, lapostetős, fehér családi házat! A villa szemből lenyűgöző látványt nyújt tömbszerű épületrészeivel és lamellás keretezésű épületkonzoljával. A geometrikus hatású V alakú tartóoszlopok kiemelik a modern stílust. A zöld környezetében megbújó otthon bensőséges hangulatot áraszt.
Villa – BI55 | 3
Kocsibehajtója felől látjuk az építész iroda által tervezett, innovatív megoldásokat felsorakoztató fehér családi házat. Az emeleten bal oldalon nappali helyiségeket láthatunk, melyeknek hatalmas ablakai engedik, hogy fény járja át az épületet. Jobb oldalon a földszinten garázs, az emeleten pedig erkélyes master bedroom található, melyet a környező zöld lombú fák árnyékolnak.
Villa – BI55 | 5
A kép egy modern, nyitott elrendezésű, építész stúdió által tervezett házat mutat, amelynek lapos teteje, nagy üvegfala és központi medencéje van. Zöld növények veszik körül a házat, ami a zöldtetővel együtt összefüggő zöldfelület hatását kelti. A medence körül található teraszon szék és étkezőasztal látható, ami a kényelmes, szabadidős tér érzetét adja. A házban több cserépben elhelyezett növény található, ami hozzájárul a teljes zöldövezethez. A kép egy felülnézeti drón fényképnek tűnik, amely részletesen mutatja a házat és környezetét.
Villa – BI55 | 7
Ismerkedjen meg az építész által tervezett lapostetős, modern családi villával! A dinamikus tömegkezelés és a fehér homlokzat lenyűgöző látványt nyújt. Az épületkonzol lécezést idéző díszítése és az exkluzív anyaghasználat tovább emeli az épület kifinomult stílusát és egyediségét. Egy nő sétál a kertből a bejárat felé.
Villa – BI55 | 2
Ismerje meg az építész tervező által alkotott lapostetős, modern családi villát! A fehér, letisztult homlokzat és az épületkonzol lécezést idéző díszítése elegáns megjelenést kölcsönöz. A hatalmas ablakok sok természetes fényt engednek be az épületbe. A tágas erkélyek lehetővé teszik a kényelmes pihenést, míg a fák árnyékában a rózsaszín virágok látványában gyönyörködhetünk.
Villa – BI55 | 4
A modern építészet designelemeit felhasználó prémium villát látjuk északi szomszédja felől. A kortárs családi otthon nappalijából a hátsó kert felé nyíló teraszán étkezőasztal, lounge bútorok, medence és napágyak biztosítják a nyugodt kikapcsolódást. A terasz árnyékolását biztosító lamellás árnyékoló összhangban van az épületen a bejárat felől megjelenő keretező elemekkel.
Villa – BI55 | 6