Egy tóra épült nyaraló látható, mely a vízen úszik, s amelyet egy stégen lehet megközelíteni. A modern építészet designelemeit felvonultató épület hátulját láthatod. A nyaraló ívelt kialakítású, zöld növényzet veszi körül. Egyt személy ül a teraszon, s egy nő a stégen a ház felé megy. A kép távolabbról készült, így az egész nyaraló és környezete is látható.

Tóházak – CR01

A föld rétegeit, a vízkoptatta kavicsokat is idézi a Börzsöny fái között megbújó, az erdei tó fölött szinte lebegő épület.

Építészek:

  • Bényei István
  • Hoffmann György

Tervezés éve:

  • 2023

Helyszín:

  • Börzsöny
Egy tóra épült nyaraló látható, mely a vízen úszik, s amelyet egy stégen lehet megközelíteni. A modern építészet designelemeit felvonultató épület hátulját láthatod. A nyaraló ívelt kialakítású, zöld növényzet veszi körül. Egyt személy ül a teraszon, s egy nő a stégen a ház felé megy. A kép távolabbról készült, így az egész nyaraló és környezete is látható.
Tóházak – CR01 | 1
Egy modern, ívelt formájú ház látható a tavon, 10-20 méterre a tóparttól. A ház teraszán egy nő ül és a tavat nézi. Az épületet építész tervezte, nagy ablakkal és lejtős tetővel rendelkezik. A terasz fából készült, korláttal ellátott. A házhoz egy stég vezet, amin egy másik nő sétál a ház felé. A nő nyakában fehér törölköző, rajta sportos öltözet. A jelenet békés és nyugodt, a napfény ragyog a vízen.
Tóházak – CR01 | 3
Egy modern stílusú, tóra épült nyaraló látható, melyet egy Budapesten működő építész iroda tervezett. A nyaraló vízen lebeg, és rendelkezik egy nagy terasszal, melyen jakuzzi és nyugágyak találhatók. Az épület letisztult designnal rendelkezik, a terasz pedig tökéletes kilátást nyújt a tóra, melynek türkizkék vize egyedülálló atmoszférát teremt.
Tóházak – CR01 | 5
Egy modern stílusú, tóra épült nyaraló látható, melynek hátulját megpillantod. A házhoz egy stég vezet a partról, ahol egy személy áll. Az építész iroda által tervezett épületben nagy üvegfal található, amely panorámás kilátást nyújt a környező tájra. A stég fából készült és a vízbe nyúlik. Ez egy nyugodt és festői hangulatú kép a háttérben zöld fákkal és kék éggel.
Tóházak – CR01 | 7
Az építész által tervezett tóház lenyűgöző látványt nyújt. Modern, egyedülálló stílusa és vízen lebegő, erősen ívelt formája szemet gyönyörködtető. A naplemente által aranysárgára festett falevelek tükröződnek a tó vizén. Zöld, sárga, narancssárga és barna árnyalatok kavalkádja tárul elénk. Ez a látvány természetközeli hangulatot áraszt, hívogató és inspiráló.
Tóházak – CR01 | 9
A képen egy rendkívül modern, építész tervező által alkotott, víz felett lebegő nyaraló látható, melynek nagy üvegfala van, hogy teljes panoráma nyíljon a vízre. A teraszon két ember ül egy-egy bézs babzsákon, élvezve a kilátást. A teraszon türkizkék kanapé, jakuzzi és 2 nyugágy is van a pihentető kikapcsolódáshoz. A padlót és a plafont is fa burkolat fedi.
Tóházak – CR01 | 11
Egy modern ház, azaz lakóhajónak tűnő építmény látható a vízparton. A teraszon ülő nő a kilátást élvezi. Az épület magyar építészek elképzelése alapján letisztult, kortárs designnal rendelkezik, körülötte buja zöld növényzet. A kép megörökíti a természeti környezet szépségét és nyugalmát, valamint a lakóhajó egyedi és innovatív tervezését.
Tóházak – CR01 | 2
A képen egy nagyon modern, víz felett lebegő nyaraló látható, melynek nagy üvegfala van, hogy teljes panoráma nyíljon a vízre. A teraszon két ember ül egy-egy babzsákon, élvezve a kilátást. A teraszon jakuzzi és 2 nyugágy is van. Az épületben található még egy étkezőasztal székekkel, amit a belsőépítész minimál stílusban tervezett. A top 10 magyar építész által alkotott összkép nyugodt és pihentető.
Tóházak – CR01 | 4
A képen egy rendkívül modern, víz felett lebegő nyaraló látható, melynek nagy üvegfala van, hogy teljes panoráma nyíljon a vízre. Az építész stúdió által kialakított design érdekes, a nyaraló mintha egymáshoz képest elcsúsztatott, U alakú szeletekből állna. A tavat és a tóházat a zöld minden árnyalatát felvonultató, buja növényzet veszi körül, mely pihentető elvonulásra hívogat.
Tóházak – CR01 | 6
Az építész tervezte tóház a modern építészet lenyűgöző példája. Modern, egyedülálló stílusa és vízen lebegő, erősen ívelt formája szemet gyönyörködtető. A naplemente által aranysárgára festett falevelek tükröződnek a tó vizén. Zöld, sárga, narancssárga és barna árnyalatok kavalkádját látjuk. Ez a látvány természetközeli hangulatot áraszt, hívogató és inspiráló.
Tóházak – CR01 | 8
Az építész iroda által megálmodott tóház elragadó látványt nyújt. Letisztult, különleges stílusa és vízen lebegő, erősen ívelt kialakítása szemet gyönyörködtető. A lemenő nap fénye által aranysárgára festett falevelek tükröződnek a tó vizén. Zöld, sárga, narancssárga és barna árnyalatok kavalkádja tárul elénk. Ez a látvány természetközeli hangulatot áraszt, hívogató és megnyugtató.
Tóházak – CR01 | 10
Az építész tervező által kreált tóház futurisztikus látványt nyújt. Kortárs, egyedi stílusa és vízen lebegő, erősen ívelt designja szemet gyönyörködtető. A napfény által aranysárgára festett falevelek tükröződnek a tó vizén. Zöld, sárga, narancssárga és barna árnyalatok kavalkádja tárul elénk. Ez a látvány természetközeli hangulatot áraszt, hívogató és inspiráló.
Tóházak – CR01 | 12