Fedezze fel az építész tervező által tervezett korszerű nyeregtetős családi házat! Az utcafronton található fehér és krémszínű bejárati kapu harmonizál az épület stílusával. A házat álló pálcás fekete kerítés veszi körül, mely eleganciát kölcsönöz. A kerítésen belül piros és sárga autók parkolnak, a bejárati kapu felé egy nő sétál.

Családi ház – SZ25

Építészek:

  • Bényei István
  • Hoffmann György

Tervezés éve:

  • 2022

Helyszín:

  • Pest megye
Fedezze fel az építész tervező által tervezett korszerű nyeregtetős családi házat! Az utcafronton található fehér és krémszínű bejárati kapu harmonizál az épület stílusával. A házat álló pálcás fekete kerítés veszi körül, mely eleganciát kölcsönöz. A kerítésen belül piros és sárga autók parkolnak, a bejárati kapu felé egy nő sétál.
Családi ház – SZ25 | 1
Az építész tervező által létrehozott exkluzív családi ház fehér, asszimetrikus homlokzatú, nyeregtetős épület. Bejárata felől nézve letisztult látványt nyújt. Bal oldalon a garázs található, mely előtt térkövezett területen sárga autó áll. Az épületfront jobb oldala a tornácos házak formavilágát idézi, szinte beszippantja az érkező vendégeket.
Családi ház – SZ25 | 3
Az építész által alkotott hosszúkás, megújító családi házat látjuk madártávlatból. A tető homogén fehér felületét prémium minőségű tetőfedő lemezek alkotják. Az épület tömegét asszemetrikusan kialakított beugrók törik meg, melyekben zöld lombú és rózsaszín virágú fák növekednek, természetközeliséget és belátásgátlást biztosítva.
Családi ház – SZ25 | 5
A top 10 magyar építész által tervezett hosszúkás, minimalista stílusú családi ház zárt, fehér színű homlokzatát látjuk északkelet felől. A tető homogén fehér felületét exkluzív minőségű tetőfedő lemezek alkotják. Az épület tömegét asszemetrikusan kialakított beugrók teszik változatossá, amelyek a fontos helyiségekbe segítenek több fényt juttatni.
Családi ház – SZ25 | 7
A magyar építészek által tervezett hosszúkás, minimalista stílusú családi házat látjuk a magasból. A tető homogén fehér felületét exkluzív minőségű tetőfedő lemezek alkotják. A családi otthon délnyugat felé néző terasza biztosít kertkapcsolatot, melyet lamellás tetőszerkezet árnyékol. Az épület helyiségeibe üvegfalakon át jut be a természetes fény.
Családi ház – SZ25 | 9
Ismerje meg a budapesti építész iroda által, prémium anyagok felhasználásával tervezett, hagyományos házformát újragondoló családi házat! A felülnézetből látható, tágas zöld kerttel és medencével rendelkező, kiharapásokkal játszó, magastetős épület hivalkodás nélkül simul bele környezetébe.
Családi ház – SZ25 | 11
Fedezze fel az építész által tervezett modern családi házat! A fehér burkolatú, asszimetrikus homlokzatú, nyeregtetős épület bejárati kapuja felől nézve letisztult látványt nyújt. Bal oldalon a garázs található, mely előtt térkövezett területen parkolnak a piros és narancssárga autók. A jobb oldalon pedig egy fedett terasz látható áttört födémmel és fával, tökéletes hely a vendégek fogadására. A családi ház tervezés szép példája ez a ház.
Családi ház – SZ25 | 2
Az építész iroda által tervezett korszerű, high-tech családi ház intim hangulatú bejárati terasza felől rálátás nyílik az étkezővel összekötött nappalira. Felettünk magasodik egy fa, mely az áttört födémen át kap sok fényt. A helyiségek üvegfalainak antracitszürke keretezése harmonizál a bejárati ajtó színével.
Családi ház – SZ25 | 4
Az építész stúdió által tervezett innovatív családi ház fürdőszobáját látjuk kívülről, az épület hosszú tömegébe beugró kertrészen állva. Középen egy rózsaszín virágú magnólia áll, mely a bent fürdőző lakó számára lenyűgöző kilátást, természetközeli érzést biztosít. Az antracitszürke kerettel rendelkező üvegfalak sok természetes fényt képesek beengedni északkelet felől.
Családi ház – SZ25 | 6
A modern építészet design elemeit szerepeltető családi házat látjuk hátsó kertje felől. A szülői hálószobából fedett teraszra léphetnek ki a lakók, ahol hatalmas fotel szolgálja kényelmüket, pár lépéssel pedig a medencéhez, illetve a mellette elhelyezett napozóágyakhoz juthatnak, hogy élvezzék a természetközeliséget és a napfényt. A családi ház tervezés szép példája ez a ház.
Családi ház – SZ25 | 8
Ismerje meg az építész iroda budapest közelébe tervezett innovatív családi házát! A dél felől látható garázs és oldalsó fedett terasz elragadó látványt nyújt. A nyeregtetős, gyermeki házforma modern újragondolása különleges stílust kölcsönöz az épületnek. A fedett teraszon egy nő ül az étkezőasztalnál, míg egy férfi a mobil grill mellett áll, élvezve a kertben töltött időt.
Családi ház – SZ25 | 10