Az építész által tervezett, összekapcsolt villák személy- és gépjármű bejáratát látjuk az utca felől. Letisztult, egyszerű, szürke színű, függőleges pálcás kerítése modernitást sugároz. A prémium anyaghasználat kiemeli az exkluzivitást, a bejárati kapu rézszínű részlete pedig összhangban van az épületek réz lefedéseivel.

Villa – TTB

Longitudinal building blocks form the villa, connected by dominant cornices, a beam spanning the plot, and numerous overlooks.

Architects:

  • István Bényei
  • Zoltán Szepesi

Designed in:

  • 2023

Location:

  • Komárom-Esztergom County
Az építész által tervezett, összekapcsolt villák személy- és gépjármű bejáratát látjuk az utca felől. Letisztult, egyszerű, szürke színű, függőleges pálcás kerítése modernitást sugároz. A prémium anyaghasználat kiemeli az exkluzivitást, a bejárati kapu rézszínű részlete pedig összhangban van az épületek réz lefedéseivel.
Villa – TTB | 1
Top 10 magyar építész által tervezett, párhuzamosan elhelyezett exkluzív villákat látunk hátsó bejáratuk felől, a magasból. A magastetők korcolt fémlemezfedést kaptak. Az épületek között réz lefedés fut, reprezentálva a két épület összetartozását és eleganciáját. A rézszínű díszburkolat az épületeken több helyen is visszaköszön. A villák a kert felé nyitottak, amelyben a lakók a szomszédok zavarása nélkül kapcsolódhatnak ki hatalmas zöld területen.
Villa – TTB | 3
Az építész iroda által tervezett kortárs stílusú villa észak felől impozáns látványt nyújt. Bézs homlokzatát díszíti a rézszínű, voronoi mintájú perforált burkolóelem, mely egyedivé teszi. A barna túlnyúló előtetők stílusos megjelenést kölcsönöznek, míg a jobb oldalon látható garázs bejárata praktikus és harmonikus része a tervezésnek.
Villa – TTB | 5
Az építész iroda által tervezett elegáns villát látjuk dél felől, magasból. A kétszintes villa konzolosan túlnyúló teraszlehatárolással rendelkezik, mely kifinomult megjelenést kölcsönöz. A medence és a tágas zöld kert tökéletes lehetőséget biztosít a szabadidő privát eltöltésére. Az udvaron gyerekek játszanak, egy nő fehér strandmatracon pihen a medence vizének felszínén.
Villa – TTB | 7
Magasból, déli irányból látjuk az építész tervező által tervezett, prémium anyaghasználatú családi villát, melynek medencéje és tágas zöld kertje tökéletes lehetőséget biztosít a szabadidő kellemes eltöltésére. A kétszintes villa konzolosan túlnyúló teraszlehatárolással rendelkezik, mely futurisztikus megjelenést kölcsönöz. A zöld gyeppel borított kertben gyerekek játszanak, a teraszon két nő pihen.
Villa – TTB | 9
A top 10 magyar építész által tervezett innovatív családi villa szürke és bézs homlokzata a modern építészet stílusjegyeit mutatja. A dél felől látható villa konzolosan túlnyúló teraszlehatárolással rendelkezik, mely exkluzív megjelenést kölcsönöz. A medence és a tágas zöld kert tökéletes lehetőséget biztosít a szabadidő kellemes eltöltésére. Az udvaron gyerekek játszanak, egy nő fehér matracon pihen a medence vizének felszínén.
Villa – TTB | 11
Az budapesti építész iroda által tervezett villa látványterve high-tech és prémium anyaghasználatot tükröz. Az elegáns szürke homlokzatot konzolosan túlnyúló teraszlehatárolások kísérik, melyek rézszínű árnyékoló táblákat tartalmaznak. Ezek forgatásával finomhangolható az árnyékolás mértéke, személyre szabva a komfortot.
Villa – TTB | 13
A magyar építészek által tervezett villákat a rézszínű lefedés vonja össze. Az utcához közelebbi villa határozott, kreatív keretezést kapott, mely grandiózus kisugárzással ruházza fel. A kertben gondosan elrendezett zöld bokrok és fák ellensúlyozzák az épületek határozott vonalvezetését, természetközeliséget nyújtva.
Villa – TTB | 15
Építész által tervezett, párhuzamosan elhelyezett fenntartható villákat látunk délnyugat felől, a magasból. Közöttük réz lefedés húzódik, reprezentálva a két épület összetartozását és kifinomultságát. A villák a kert felé nyitottak, amelyben a lakók a szomszédok zavarása nélkül kapcsolódhatnak ki hatalmas zöld területen.
Villa – TTB | 17
Budapesti építész iroda által tervezett, párhuzamosan elhelyezett high-tech villákat látunk az utca felől, a magasból. A magastetők korcolt fémlemezfedést kaptak. Az épületek között réz lefedés fut, reprezentálva a két épület összetartozását és eleganciáját. A villák a kert felé nyitottak, amelyben a lakók a szomszédok zavarása nélkül kapcsolódhatnak ki hatalmas zöld területen.
Villa – TTB | 19
Építész tervező által tervezett, párhuzamosan elhelyezett környezettudatos villákat látunk az utcasarok felől, a magasból. A magastetők korcolt fémlemezfedést kaptak. Az épületek között réz lefedés fut, reprezentálva a két épület összetartozását és kifinomultságát. A villák a kert felé nyitottak, amelyben a lakók a szomszédok zavarása nélkül kapcsolódhatnak ki hatalmas zöld területen.
Villa – TTB | 21
Építész stúdió által tervezett, párhuzamosan elhelyezett energiahatékony villákat látunk hátsó bejáratuk felől, a magasból. A magastetők korcolt fémlemezfedést kaptak. Az épületek között réz lefedés fut, reprezentálva a két épület összetartozását és kifinomultságát. A rézszínű díszburkolat az épületeken több helyen is visszaköszön. A villák a kert felé nyitottak, amelyben a lakók a szomszédok zavarása nélkül kapcsolódhatnak ki hatalmas zöld területen.
Villa – TTB | 23
Az összekapcsolt villák a modern építészet stílusjegyeit viselik, lenyűgöző látványt nyújtanak a bejáratukhoz vezető járdáról nézve. Letisztult vonalvezetésük és egyszerű, homogén homlokzatuk kiemelkedő eleganciát sugároz. Prémium anyaghasználatuk kiemeli az exkluzivitást, míg a háttérben látható érdekes rézszínű részlet egyedi összképet biztosít.
Villa – TTB | 2
Az építész stúdió által tervezett kortárs stílusú villa észak felől impozáns látványt nyújt. A távolban bézs homlokzatát díszíti a rézszínű, voronoi mintájú perforált burkolóelem, mely egyedivé teszi. A barna túlnyúló előtetők stílusos megjelenést kölcsönöznek, míg a jobb oldalon látható garázs bejárata praktikus és harmonikus része a tervezésnek.
Villa – TTB | 4
Az építész stúdió látványterve egy modern, kétszintes villa homlokzatát mutatja, melyet kertje felől láthatunk. A hatalmas tükröződő üvegfelületek modern vonalat kölcsönöznek, míg az elegáns üvegkorlátokkal szegélyezett erkélyek exkluzivitást sugallnak. A prémium minőségű szürke és bézs falburkolatok elegáns megjelenést biztosítanak.
Villa – TTB | 6
Fedezze fel az építész tervező által tervezett innovatív családi villát, melynek szürke és bézs homlokzata modern és stílusos! A villa konzolosan túlnyúló teraszlehatárolással rendelkezik, mely egyedi megjelenést kölcsönöz. A medence és a tágas zöld kert tökéletes lehetőséget biztosít a szabadidő kellemes eltöltésére. A medence körül napozóágyak és lounge ülőgarnitúra is található.
Villa – TTB | 8
Fedezze fel az építész által tervezett innovatív családi villát, melynek szürke és bézs homlokzata modern és stílusos! A dél felől látható villa konzolosan túlnyúló teraszlehatárolással rendelkezik, mely elegáns megjelenést kölcsönöz. A medence és a tágas zöld kert tökéletes lehetőséget biztosít a szabadidő kellemes eltöltésére. A zöld gyeppel borított kertben gyerekek játszanak, egy nő napozóágyon pihen.
Villa – TTB | 10
Magasból, dél felől látjuk a magyar építészek által tervezett magastetős családi villákat, melyeknek vonalvezetése rendkívül határozott. A kortárs villa konzolosan túlnyúló teraszlehatárolással rendelkezik, mely erőteljes keretezést kölcsönöz. A medence és a tágas zöld kert tökéletes lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra. A zöld gyeppel borított kertben gyerekek játszanak, két nő a teraszon pihen.
Villa – TTB | 12
Top 10 magyar építész által tervezett, párhuzamosan elhelyezett prémium villákat látunk főbejáratuk felől, a magasból. Közöttük réz lefedés húzódik, reprezentálva a két épület összetartozását és eleganciáját. A villák a kert felé nyitottak, amelyben a lakók a szomszédok zavarása nélkül kapcsolódhatnak ki hatalmas zöld területen.
Villa – TTB | 14
Az építész által tervezett villa látványterve felsőkategóriás, szürke színű korcolt fémlemezfedéssel rendelkező, magastetős épületeket mutat, melyek a modern építészet stílusjegyeit vonultatják fel. Hosszú párhuzamos villaépületek között rézszínű lefedés húzódik, hangsúlyozva az épületek összetartozását és eleganciáját.
Villa – TTB | 16
Építész által tervezett, a modern építészet jegyeit képviselő villákat látunk hátsó bejáratuk felől, a magasból. A magastetők korcolt fémlemezfedést kaptak. Az épületek között réz lefedés fut, reprezentálva a két épület összetartozását és exkluzivitását. A rézszínű díszburkolat az épületeken több helyen is visszaköszön. A villák a kert felé nyitottak, amelyben a lakók a szomszédok zavarása nélkül kapcsolódhatnak ki hatalmas zöld területen.
Villa – TTB | 18
Építész által tervezett, párhuzamosan elhelyezett fenntartható villákat látunk délnyugat felől, a magasból. Közöttük réz lefedés húzódik, reprezentálva a két épület összetartozását és kifinomultságát. A villák a kert felé nyitottak, amelyben a lakók a szomszédok zavarása nélkül kapcsolódhatnak ki hatalmas zöld területen.
Villa – TTB | 20
Magyar építészek által tervezett, párhuzamosan elhelyezett grandiózus villákat látunk északkelet felől, a magasból. Közöttük réz lefedés húzódik, reprezentálva a két épület összetartozását és eleganciáját. Jobb oldalon bejárat és garázsok láthatók, bal oldalon pedig medencés terasz, melyet kényelmes kerti bútorok tesznek otthonossá, és hatalmas zöld kert vesz körbe.
Villa – TTB | 22