Lenyűgöző társasház a modern építészeti stílus jegyében. Különleges design, tágas terek, elegáns üvegajtó és praktikus garázs. Minőségi építészeti megoldások az igényes ügyfeleknek. Egy modern házba a garázslehajón sárga autó. Különleges tervezés, nagy üvegablakok és garázslehajtó jellemzi. Egy nő sétál az épület felé. Az épületet kerítés és fák veszik körül.

Condominium sketch – EI02

Green roofs raise the garden close to the terraces of the two-storey luxury apartments in this condominium, which has been created with a sawtooth design.

Architects:

  • István Bényei
  • György Hoffmann
  • Ádám Hertel

Designed in:

  • 2023

Location:

  • Budapest
Lenyűgöző társasház a modern építészeti stílus jegyében. Különleges design, tágas terek, elegáns üvegajtó és praktikus garázs. Minőségi építészeti megoldások az igényes ügyfeleknek. Egy modern házba a garázslehajón sárga autó. Különleges tervezés, nagy üvegablakok és garázslehajtó jellemzi. Egy nő sétál az épület felé. Az épületet kerítés és fák veszik körül.
Condominium sketch – EI02 | 1
Egy szemből látható, elegáns, szinteltolásos lapostetős társasház látható a képen. Az épület modern stílusú, nagy üvegfelületekkel és garázzsal rendelkezik. Az előkertben több szék és étkezőasztal található. Egy személy áll a kocsi mellett, valószínűleg valakit várva.
Condominium sketch – EI02 | 3
Egy modern, többszintes, zöldtetős társasház látható a képen, melynek nagy üvegablakia vannak. Az épület egyedi tervezésű, lapostetős és körülötte dús zöld táj fogadja a látogatót. Az épület egyik lakásában egy fiatal pár áll, valószínűleg a tulajdonos vagy egy látogató. A kép jól megvilágított és meleg színpalettával rendelkezik, ami meghitt és invitáló hangulatot sugall.
Condominium sketch – EI02 | 5
Egy modern ház látható a képen, melynek egyedülálló tervezése nagy üvegfalakkal és medencével rendelkezik. A ház kertjében zöld gyep terül el. Több személy is látható a képen, köztük egy székben ülő és egy medence mellett álló személy. Emellett egy cserépben lévő növény is látható.
Condominium sketch – EI02 | 7
A képen egy hegyoldalba épített, szinteltolásos felső kategóriás társasház látható, amely az építész tervező kreativitását tükrözi. A modern és minimalista stílusú, fehér épület harmonikus összhangban van a természettel. A tágas teraszok és az impozáns üvegfalak páratlan kilátást nyújtanak, miközben a finom részletek és a letisztult vonalak eleganciát sugallnak. Ez a magas színvonalú lakóház egyedülálló és figyelemre méltó műalkotás a tájban.
Condominium sketch – EI02 | 9
Az építész stúdió által tervezett társasház lenyűgöző látványa elbűvöl a nyújtott telek magas pontjáról. A szinteltolásos épület zöldtetővel és lamellás előtetőkkel rendelkezik, melyek fekete tartóoszlopokkal vannak megtámasztva. Az árnyékos teraszok ideálisak a kikapcsolódáshoz. Egy nő sétál a teraszon. Ez a tervezet tökéletes harmóniát teremt a természet és a modernség között.
Condominium sketch – EI02 | 11
Az top 10 magyar építész tervezte négy lakásos modern társasház kiválóan illeszkedik környezetébe. Tetőin zöld felületek harmonizálnak a fás környezettel. A felső három lakáshoz hosszú medence tartozik, míg minden szint kertkapcsolattal rendelkezik. A látványterven jobbról egy sárga autó halad a garázslehajtón.
Condominium sketch – EI02 | 13
Az építész által tervezett exkluzív társasház 4 lakást kínál szinteltolásos elrendezéssel. A fehér falak és lamellás árnyékoló előtetők modern megjelenést kölcsönöznek, fekete falak és tartóoszlopok adnak kontrasztot. Az üvegfalak tágas és világos térérzetet teremtenek. Az előkertben lila levendulabokrok nyílnak, és fák zöldellnek. Az épület előtt a luxusautók számára kialakított mélygarázsba vezető lejárót látjuk.
Condominium sketch – EI02 | 2
Egy modern, fehér homlokzatú, zöldtetős, több emeletes társasház látható a képen. Az épület előtt tágas udvar található, amelyben kocsilehajtó és garázs is helyet kapott. Az udvaron, s az emeleti teraszon számos szék és étkezőasztal áll. Továbbá egy kutya, s emberek is vannak a képen
Condominium sketch – EI02 | 4
A képen egy modern, többszintes ház látható, melynek nagy üvegfala és terasza van. Az épület egyedi tervezésű, lapostetős és tágas belső térrel rendelkezik. Több ember is látható a képen, köztük egy pár, akik egy kanapén ülnek, valamint egy személy, aki a vacsorázóasztal közelében áll. Emellett egy cserépben lévő növény és egy váza is látható a képen.
Condominium sketch – EI02 | 6
A képen egy hegyoldalba épített, szinteltolásos felső kategóriás társasház látható, amely a magyar építészek kreativitását tükrözi. A modern és minimalista stílusú, fehér épület harmonikus összhangban van a természettel. A páratlan kilátást nyújtó tágas teraszon lila levendulabokrok sorakoznak, hozzájárulva a természetközeliséghez.
Condominium sketch – EI02 | 8
Az építész tervező által tervezett luxus társasház lenyűgöző panorámás kilátást kínál a legfelső szintről. A zöldövezet ölelésében fekvő teraszon étkezőasztal körül nők, férfiak és gyerekek beszélgetnek, és mobil grillt használnak. A tetőket zöld növényzet borítja, míg a kertet rózsaszín virágú fák díszítik. A madarak szárnyalása hozzáteszi a természet varázsát. Ez a tervezet tökéletes egyensúlyt teremt a luxus és a természet között.
Condominium sketch – EI02 | 10
Az építész iroda tervezte négy lakásos modern társasház a magasból nézve kiválóan harmonizál környezetével. Tetőin zöld felületekkel simul bele fás környezetébe. A felső három lakáshoz hosszú medence tartozik, míg minden szint kertkapcsolattal rendelkezik. A tervezéskor kreatívan kihasználták a meredek telek adottságait.
Condominium sketch – EI02 | 12