Az építész tervező elképzelése szerint a prémium minőségű, 4 lakásos társasház tökéletesen kihasználja a nyújtott, meredek telek adottságait. A panoráma és kényelmes kertkapcsolat minden szintről elérhetővé válik, megteremtve a luxus és kényelem élményét. A tetőket díszítő elemek visszaköszönnek a bejárati kapun, kiemelve az épület eleganciáját és stílusát.

Condominium – D43

Architects:

  • István Bényei
  • Zoltán Szepesi

Designed in:

  • 2024

Location:

  • Budapest
Az építész tervező elképzelése szerint a prémium minőségű, 4 lakásos társasház tökéletesen kihasználja a nyújtott, meredek telek adottságait. A panoráma és kényelmes kertkapcsolat minden szintről elérhetővé válik, megteremtve a luxus és kényelem élményét. A tetőket díszítő elemek visszaköszönnek a bejárati kapun, kiemelve az épület eleganciáját és stílusát.
Condominium – D43 | 1
A garázs feljárata felől látjuk az építész prémium minőségű 3 lakásos társasházát, mely tökéletesen kihasználja a nyújtott meredek telket. A zöld tetők harmonizálnak a környezettel, miközben a luxusautóknak kialakított mélygarázsba vezető út kényelmes hozzáférést biztosít. Ez a tervezet tökéletes ötvözete a funkcionalitásnak és az esztétikának, kényelmet és stílust kínálva a lakóknak.
Condominium – D43 | 3
Modern és elegáns társasházat alkotott az építész iroda, melynek lakásai egymás mögött és fölött, rendkívül meredek terepen helyezkednek el. A túlnyúló előtetők árnyékot biztosítanak, miközben a fekete keretes üvegablakok lehetővé teszik a panorámás kilátást minden szintről. A teraszon nők és férfiak beszélgetnek, miközben a lenyűgöző környezetben pihennek és élvezik az épület kortárs eleganciáját.
Condominium – D43 | 5
Az exkluzív társasház modern építészeti megoldásait tükrözi a harmadik szint déli homlokzata. A hatalmas üvegfalak maximális természetes fényt biztosítanak, míg a lamellás árnyékoló tetőszerkezet véd a erős napfénytől. A teraszokon kényelmes lounge fotelek várják a lakókat, akik élvezik a beszélgetést és a panorámát. Az L alakú épületrész dús, zöld kertet keretez.
Condominium – D43 | 7
Az építész által megálmodott exkluzív társasház első szintjének homlokzatát látjuk nyugat felől. A hatalmas üvegfalak maximális természetes fényt biztosítanak, míg a lamellás árnyékoló tetőszerkezet véd a erős napfénytől. A teraszokon kényelmes lounge fotelekben beszélgetnek nők és férfiak. Az épület és a kerítés között a terepszint alatti medencetér felülvilágítóját látjuk.
Condominium – D43 | 9
Építész stúdió prémium, modern társasháza. L alakú, szinte lebegő lakásai elterülnek a meredek telken, luxust és innovációt sugároznak. A teraszon a fehér szabadtéri konyhagrill körül nők és férfiak élvezik a kényelmet, miközben a panorámás kilátásban gyönyörködnek a kék ég és a zöld környezet között, mely az otthont körbeöleli.
Condominium – D43 | 11
Budapesten működő építész iroda prémium, modern társasháza. L-alakú, szinte lebegő lakásai elterülnek a meredek telken, luxust és innovációt sugároznak. A teraszon a fehér szabadtéri konyhagrill körül nők és férfiak élvezik a kényelmet, miközben a panorámás kilátásban gyönyörködnek a kék ég és a zöld környezet között, mely az otthont körbeöleli.
Condominium – D43 | 13
Hátulról látjuk a top 10 magyar építész alkotta innovatív és luxus társasházat, mely magas színvonalú külső és belső anyaghasználattal rendelkezik. A fehér és narancssárga előtetők dinamikus kontrasztot hoznak létre a barna falburkolattal szemben. Az erélyek üvegkorláttal rendelkeznek, így a kilátás nem korlátozódik, miközben elegáns és modern megjelenést kölcsönöznek az épületnek.
Condominium – D43 | 15
Magyar építészek által tervezett, kiválóságot tükröző, zöld övezetben elhelyezkedő modern társasházat látjuk madártávlatból, oldalról. Az épület alkalmazkodik az extrém terepviszonyokhoz a lépcsőzetesen eltolt lakásokkal, melyek egymást nem zavarják. A tetőkön zöld felületek találhatók, harmonizálva a környezettel. Ez a tervezet ötvözi az innovációt és a természettel való harmóniát, kényelmet és exkluzivitást nyújtva a lakóknak.
Condominium – D43 | 17
Építész stúdió által tervezett exkluzív, lapostetős, szinteltolásos társasház látképe dél felől. L alakú tetőkkel rendelkezik és túlnyúló előtetőkkel díszített. A nyújtott meredek telek tökéletesen kihasználásra kerül, míg a zöld tetők harmonizálnak a környezettel. Ez a tervezet egy elegáns és modern otthont kínál, mely stílust és funkcionalitást ötvöz, harmonikus összhangban a természettel.
Condominium – D43 | 19
Az építész tervező elképzelése szerint a prémium minőségű, 3 lakásos társasház tökéletesen kihasználja a nyújtott, meredek telek adottságait. A panoráma és kényelmes kertkapcsolat minden szintről elérhetővé válik, megteremtve a luxus és kényelem élményét. A tetőket díszítő elemek visszaköszönnek a bejárati és az úszókapu fölött, kiemelve az épület eleganciáját és stílusát.
Condominium – D43 | 2
Az építész iroda tervezte exkluzív, szinteltolásos társasház látható az utca felől nézve. A hosszan előrenyúló előtető minden szinten védelmet nyújt az időjárástól. Bal oldalon támfal biztosítja a stabilitást. A lakások mindegyike kertkapcsolattal rendelkezik, a kert zöld növényzete változatos. A földszinti teraszon lounge bútorokon beszélgető nők és férfiak élvezik a kényelmet és a szabadságot
Condominium – D43 | 4
Modern és elegáns társasházat alkotott az építész tervező, melynek lakásai egymás mögött és fölött, rendkívül meredek terepen helyezkednek el. A túlnyúló előtetők árnyékot biztosítanak, miközben a fekete keretes üvegablakok lehetővé teszik a panorámás kilátást minden szintről. A teraszon nők és férfiak beszélgetnek, miközben a lenyűgöző környezetben pihennek és élvezik az épület kortárs eleganciáját.
Condominium – D43 | 6
A modern építészet stílusjegyeit mutató társasház egymás mögött sorakozó 4 lakását látjuk oldalról, a meredek domboldalon. A túlnyúló előtetők árnyékot biztosítanak, miközben a fekete keretes üvegablakok lehetővé teszik a panorámás kilátást minden szintről. Minden lakásból terasz és lebegő lépcsősor biztosítja a kertkapcsolatot.
Condominium – D43 | 8
A magyar építészek által tervezett társasház egymás mögött sorakozó 3 lakását látjuk hátulról, a meredek domboldalon. A túlnyúló előtetők árnyékot biztosítanak, miközben a fekete keretes üvegablakok lehetővé teszik a panorámás kilátást minden szintről. Minden lakásból terasz és lebegő lépcsősor biztosítja a kertkapcsolatot.
Condominium – D43 | 10
Az építész iroda tervezte exkluzív, szinteltolásos társasház nyugati homlokzata látható a harmadik és második szint felől nézve. A teraszként is szolgáló tetőkön beszélgető nők és férfiak élvezik a kényelmet és a panorámát. A hosszan előrenyúló előtető minden szinten védelmet nyújt az időjárástól. A lakások mindegyike kertkapcsolattal rendelkezik, a kert zöld növényzete változatos.
Condominium – D43 | 12
Modern építészet stíluselemeivel rendelkező szinteltolásos társasház látképe észak-nyugat felől. Fedése fehér lamellás keretszerkezettel van megoldva. A tereplejtés nagy, és a lakások minden szintjéről könnyen elérhető a közös oldalkert. Ez a kifinomult társasház eleganciát és kényelmet nyújt, kiemelve a természet közelségét.
Condominium – D43 | 14
Az építész iroda által tervezett, kiválóságot tükröző, zöld övezetben elhelyezkedő modern társasházat látjuk oldalról. Az épület alkalmazkodik az extrém terepviszonyokhoz a lépcsőzetesen elhelyezett lakásokkal, melyek egymást nem zavarják. A tetőkön zöld felületek találhatók, harmonizálva a környezettel. Ez a tervezet ötvözi az innovációt és a természettel való harmóniát, kényelmet és exkluzivitást
Condominium – D43 | 16
Dél felől, felülről látjuk az top 10 magyar építész prémium minőségű 3 lakásos társasházát, mely tökéletesen kihasználja a nyújtott meredek telket. A zöld tetők harmonizálnak a környezettel, miközben a luxusautóknak kialakított mélygarázsba vezető út kényelmes hozzáférést biztosít. Ez a tervezet tökéletes ötvözete a funkcionalitásnak és az esztétikának, kényelmet és stílust kínálva a lakóknak.
Condominium – D43 | 18
Egy exkluzív, lapostetős, szinteltolásos társasház építész tervező által alkotott tervezete látható madártávlatból, mely L-alakú tetőkkel rendelkezik és túlnyúló előtetőkkel díszített. A nyújtott meredek telek tökéletesen kihasználásra kerül, míg a zöld tetők harmonizálnak a környezettel. Ez a tervezet egy elegáns és modern otthont kínál, mely stílust és funkcionalitást ötvöz, harmonikus összhangban a természettel.
Condominium – D43 | 20